HERINNERING

Tijdsdocument

Soms vergeten we stil te staan, even te kijken naar hoe je leven eruit ziet. Is er op dit moment iets dat je zou willen vastleggen om later te herinneren? Bijvoorbeeld hoe je nu woont, een locatie of hobby die belangrijk voor je is of jouw relatie met iemand waar je niet veel tijd mee hebt. Ik leg dit voor jou vast op een persoonlijke en herkenbare manier.

Het leven zit vol met mooie en ook zware momenten, en de tijd lijkt steeds sneller te gaan. Soms moeten we even een moment nemen om stil te staan en goed te kijken naar wat we hebben, misschien realiseer je je dat dit eigenlijk nooit wilt vergeten, omdat het nu belangrijk voor je is, hoe klein ook. Naar die echte, kwetsbare verhalen zal je later terug willen kunnen kijken. Dan kan je zien hoeveel je gegroeid bent, of hoe mooi die tijd toen was en kun je wegdromen bij de herinnering.

Mijn manier van vastleggen is zo respectvol mogelijk, ik leer graag jouw verhaal kennen. Ik ben er dan om dit te vertalen naar een fotografisch weergave. Lees op pagina werkwijze meer hierover, of kijk hieronder naar mijn portfolio.

Happy times met Dungeons & Dragons

In deze fotoserie wilde ik het plezier van de vriendengroep die D&D speelt overbrengen. In een paar foto’s laat ik verschillende aspecten zien van het spel die samen een geheel vormen.

TIJDEN OM NOOIT TE VERGETEN


BEELD EN GELUID

Een verhaal over Mieke Berkhuysen, een herinnering aan Rob Berkhuysen. In de tijd dat mijn opa in een verpleeghuis zat vanwege Alzheimer heb ik een serie gemaakt over mijn oma, die in hun huis achterbleef. Een moeilijke tijd maar ook een tijd om stil te staan bij het leven dat zij samen gehad hebben. Ik heb eerst geluidopnames gemaakt om vorm te geven aan het verhaal dat ik wilde vertellen, daarna heb ik aan de hand van dat verhaal de beelden gemaakt en alles bij elkaar gemonteerd, om zo een geheel te vormen.


Vereeuwigen van je familiegeschiedenis

Mijn vader gaat elke week langs bij mijn oma, voor gezelligheid maar ook voor het digitaliseren van de vele fotoboeken. De laatste tijd nemen ze dan ook hun gesprekken op, dat wordt gemonteerd over de foto’s uit de fotoboeken in een filmpje. Super leuke en mooie manier om al die foto’s makkelijker te kunnen bewaren. Ik wilde deze bezigheid vastleggen, wie wordt hier nou niet blij van?