FOTOGRAFIE

Een tastbare en liefdevolle herinnering aan het leven.

Ik heb mijn werk voor Rauw Verhaal verdeeld in 3 categorieën: Rouw, herinnering en bedrijf. Op de desbetreffende pagina’s kun je meer lezen over wat het inhoudt en kijken naar eerder werk. Spreekt 1 van deze 3 jou aan? Lees verder op pagina werkwijze hoe ik te werk ga en neem contact met mij op om in gesprek te gaan!

Rouw

Er zullen momenten in het leven zijn dat je aan iemand terugdenkt die er niet meer is, iemand die belangrijk is voor jou. Maar het is niet de uitvaart waar je herinneringen van wil, maar juist van de persoon zoals die was, zoals jij nu met die persoon in je hart leeft. Als fotograaf wil ik er voor jou zijn, om samen tot een product te komen dat vastlegt hoe jij die persoon herinnert.

Herinnering

Soms vergeten we stil te staan, even te kijken naar hoe je leven eruit ziet. Is er op dit moment iets dat je zou willen vastleggen om later te herinneren? Bijvoorbeeld hoe je nu woont, een locatie of hobby die belangrijk voor je is of jouw relatie met iemand waar je niet veel tijd mee hebt. Ik leg dit voor jou vast op een persoonlijke en herkenbare manier.

Bedrijf

Om je bedrijf op de kaart te zetten is het een goed idee om mooie foto’s te hebben van wie jij bent en wat je doet. Daar help ik je graag mee, mijn doel is om jouw verhaal als ondernemer op een persoonlijke manier naar voren te laten komen.